Gehiago - Enozentrum
Jarraitu Nafarroa ezagutzen, haren ardoak, produktuak, paisaiak eta jendea

EVENA
Nafarroako Mahastizaintza eta Enologia Zentroan, esperientziak egiten dira mahastizaintzaren eta enologiaren inguruan, eta haiek sektoreak hobetzen jarrai dezan laguntzen dute. Bertan, gainera, Nafarroako Laborategi Enologikoa dago, ardoetan eta beste zenbait produktutan, hala nola olioan edo patxaranean, analisi ofizialak egiteaz arduratzen da. Era berean, Mahastizaintzako Erregistroa ere badago, gure komunitateko mahastien erregistroaz arduratzen dena.

Nafarroa Jatorri Deitura
Gure komunitatean sortutako ardoak zenbait jatorri-deituraren babespean egon daitezke. Sartu haien webguneetan, sakonago ezagutzeko.

Rioja Jatorri Deitura Kalifikatua
Gure komunitatean sortutako ardoak zenbait jatorri-deituraren babespean egon daitezke. Sartu haien webguneetan, sakonago ezagutzeko.

Cava Jatorri Deitura
Gure komunitatean sortutako ardoak zenbait jatorri-deituraren babespean egon daitezke. Sartu haien webguneetan, sakonago ezagutzeko.

Reyno Gourmet
Baina ez soilik ardoak. Nafarroan, elikagai bikainak sortzen dira, kalitate-markekin. Ezagut itzazu Reyno Gourmeten.

Nafarroako Turismoa
Nafarroa ezaguna da aniztasunaren lurra delako. Sartu Turismoko webgune ofizialean, eta ezagutu eskaini diezazukeen guztia.

VITISAD
EVENAn egiten diren esperientzietako batzuk Europak finantzatzen dituen proiektuetan sartzen dira, Espainiaren, Frantziaren eta Andorraren arteko mugako lurraldearen garapen jasangarria sustatzeko sortu den Europako lurralde-lankidetzarako programa baten barruan. Esparru horretan, VITISAD proiektua dago, eta haren helburua da mahastiak klima-aldaketara egokitu ahal izateko jardunbide agronomikoak garatzea.